Utbildning

Lönekartläggning i praktiken

Anmäl intresse

För närvarande har vi inga planerade tillfällen. Anmäl gärna ditt intresse så kontaktar vi dig så snart ett aktuellt datum är satt.

Snittbetyg vid senaste genomförandet. Välkommen till en halvdagsutbildning i lönekartläggning där vi går igenom lagens krav och varvar teori med praktiska exempel.

Utbildningen är för dig som aldrig har genomfört en lönekartläggning eller behöver fräscha upp dina kunskaper. Vi går igenom lagens krav och utbildningen varvas med teori och praktiska exempel. Målet är att du som deltagare ska få kunskap i att genomföra en lönekartläggning som uppfyller lagens krav. Från och med januari 2017 trädde den nya lagen om årliga lönekartläggningar i kraft, vi går igenom skillnader och ändringar mot tidigare lagstiftning.

Utbildningens innehåll

  • Vad säger lagen som trädde i kraft i januari 2017?
  • Att genomföra en lönekartläggning
  • Arbetsvärdering – vi reder ut begreppen
  • Samverkan med facket
  • Analysera resultat
  • Rapport med handlingsplan och dokumentation

Utbildningen bygger inte på något systemstöd utan man kan delta utan att vara abonnent på exempelvis Edge Lönevågen.

Läs mer om den nya lagen här!

Mål

Att ge deltagarna tillräckligt med kunskap och förståelse inom området så att de kan genomföra en lönekartläggning som uppfyller lagens krav.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till HR-ansvarig, HR-specialist, personalchef och till alla som är involverade i lönekartläggning. Max 20 deltagare.

Tid

Utbildningen genomförs mellan klockan 13.00-17.00. 

Pris

3 990 kronor (exkl. moms). I priset ingår föreläsarens bilder, ett antal praktiska checklistor & mallar och fika.

Erbjudande: 
500 kronor rabatt – Du som är abonnemangskund får 500 kronor rabatt när du anmäler dig. Ange ditt kundnummer vid anmälan.

Intyg

Efter genomförd utbildning utfärdas ett intyg.

Utbildningstimmar

Utbildningen ger 3 aktualitetstimmar för dig som är medlem i SRF och SRF lön.

 

 

 

 

Tips!

Du vet väl om att vi kan genomföra flera av våra utbildningar och seminarier som kundanpassade tillfällen? Läs mer om våra skräddarsydda lösningar här!

Erbjudande: 500 kronor rabatt!

500 kronor rabatt – Du som är abonnemangskund får 500 kronor rabatt när du anmäler dig. Ange ditt kundnummer vid anmälan.

TILL TOPPEN AV SIDAN