E-utbildning

Lönekartläggning i praktiken (e-utbildning)

Beställ

Utbildningsinformation

Datum och ort

 • E-utbildning

Pris

2 900 kronor (exkl. moms) per deltagare

Denna grundläggande e-utbildning i lönekartläggning är till för dig som aldrig har genomfört en lönekartläggning eller behöver fräscha upp dina kunskaper och som inte har möjlighet att delta på våra öppna lönekartläggnings­utbildningar. Vi går igenom lagens krav och guidar dig genom alla delar i lönekartläggningsprocessen.

E-utbildningen genomförs digitalt därifrån det passar dig och dina förutsättningar bäst. Du får tillgång till vårt webbverktyg och kan gå utbildningen om lönekartläggning i din egen takt och hur många gånger du vill.

I utbildningen varvas videoinspelade filmer med bilder och texter om hur du ska göra lönekartläggningen. Vi delar även med oss av användbara tips kring vad du bör tänka på. Efter varje avsnitt finns ett quiz där du kan testa dina kunskaper.

Utbildningens innehåll

 • Vad säger lagen?
 • Nyttan med lönekartläggning
 • Samverkan med facket
 • Att genomföra en lönekartläggning:
  - Gruppindelning
  - Arbetsvärdering
  - Löner
  - Analysera resultat
  - Rapport med handlingsplan och dokumentation

Utbildningen bygger inte på något systemstöd.

 

Mål

Att du som deltagare ska få tillräckligt med kunskap och förståelse inom området så att du kan genomföra en lönekartläggning som uppfyller lagens krav.

Målgrupp

Utbildningen är för dig som aldrig har genomfört en lönekartläggning eller för dig som behöver fräscha upp dina kunskaper om hur processen går till och ta del av de senaste lagkraven. Till dig som är HR-ansvarig, HR-specialist, personalchef och till alla som är involverade i lönekartläggning.

Tid

Kursen tar cirka en 1 timme att genomföra beroende på egen studietakt.  

Pris

2 900 kronor (exkl. moms) per deltagare.

Hur fungerar det?

Du beställer utbildningen direkt här på vår webb. När vi har registrerat fakturerings­uppgifterna får du inom kort ett bekräftelsemejl med länk till e-utbildningen, här uppger du användarnamn och skapar lösenord, sedan är det bara att sätta igång kursen. Utbildningen är giltig i 180 dagar och du kan under denna period genomföra utbildningen flera gånger samt gå tillbaka eller framåt i utbildningen som du själv vill. Inloggningen är personlig.

 

 

 

TILL TOPPEN AV SIDAN