Seminarium

HR:s roll för digitaliseringen

Boka seminarium

Utbildningsinformation

Datum och ort

Pris

6 990 kronor exkl. moms

Det handlar mer om människor Snittbetyg vid senaste genomförandet. än om teknik!

Ett av de hetaste och mest omdiskuterade ämnena just nu är digitalisering eller digital transformation, men vad är det och hur kan HR-funktionen bidra? Var ska vi börja? Vilka resurser behövs? Vad ska vi fokusera på?

Under en heldag reder vi ut begreppen och innebörden av digital transformation och hur viktigt HR-perspektivet är för att lyckas. Det handlar inte om teknik, utan om människor, förändring och ledarskap.

Dagens föreläsare är Marie Andervin och Henrik Ladström som tillsammans har bred och mångårig erfarenhet från företag som ska genomgå sin digitaliseringsresa. Marie har även under tre års tid, tillsammans med forskning och näringsliv gått på djupet med frågan och utvecklat arbetsmetodiken Den Digitala Mognadsmatrisen som syftar till att hjälpa ledning att ta kommandot i sin transformation som beskrivs steg för steg i boken Att leda digital transformation.

Under dagen är det just HRs roll i den digitala transformationen som står i centrum. Hur digitalt mogen är HR-funktionen och hur kan den vara med och påverka organisationens transformation. Vi kommer att fokusera på vilka digitala trender vi står inför, hur de kommer att påverka HR-perspektivet för våra verksamheter, och hur vi som HR-funktion drar störst nytta av dem.

Mål

Målet är att är att du efter dagen ska ha landat i insikter i hur HR funktionen kan bidra i och aktivt vara en del av att driva verksamhetens digitala transformation.

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som arbetar eller vill arbeta strategiskt med HR; personalchefer, HR-ansvariga eller HR-generalister. Alla som vill inspireras och få kunskap om digitalisering, dess begrepp, innebörd och hur HR kan ta plats som förändringsledare i den digitala resan. Vi rekommenderar att du har en god inblick i verksamhetens affärsmässiga utmaningar för att få ut som mest av dagen.

Förberedelser

Inför seminariedagen kommer du att bli ombedd att göra ett anonymt digitalt mognadstest där du värderar din organisations digitala mognad samt att skicka in dina viktigaste affärsutmaningar. Allt för att anpassa dagen efter dina behov.

Tid

Seminariet genomförs mellan klockan 09.00-16.30. Kaffe erbjuds från klockan 08.30.

Pris

6 990 kronor (exkl. moms). I priset ingår fika och lunch.

Erbjudande: 
500 kronor rabatt – Du som är abonnemangskund får 500 kronor rabatt när du anmäler dig. Ange ditt kundnummer vid anmälan.

Erbjudandet gäller per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 

 

 

 

 

Tips!

Du vet väl om att vi kan genomföra flera av våra utbildningar och seminarier som kundanpassade tillfällen? Läs mer om våra skräddarsydda lösningar här!

Program

HR:s roll för digitaliseringen - det handlar mer om människor än om teknik!

Digitalisering

  • Vad betyder digital transformation för oss? 
  • Ditt perspektiv på digitalisering skapar möjligheter

Digitaliseringens påverkan på HR och bolaget

  • Genomgång av olika förändringsvågor så som till exempel Big Data, Automatisering, Gigg ekonomin, Delningsekonomin, Open Innovation med mera.

Hur tar man sig an digital transformation utifrån HR:s perspektiv?

  • Att leda digital transformation - genomgång av en arbetsmetodik, Den digitala mognadsmatrisen
  • HR som strategisk partner i digital transformation
  • Vad ställer digitaliseringen för krav på ledare och medarbetare? - Digital beteendeförändring.

Seminariet varvar teori med praktiska övningar, interaktion, diskussioner och erfarenhetsutbyte, samt ger dig exempel på modeller och tips och som du kan använda i din egen verksamhet. En givande dag för er som vill förstå HR:s roll i verksamhetens digitaliseringsresa.

Varmt välkommen!

 

Övrigt
Seminariet fokuserar på HR:s viktiga roll som förändringsagent i digitaliseringens era. Om du är intresserad av HR:s digitala verktyg, rekommenderar vi dig att istället att skicka en intresseanmälan till vårt inspirationsseminarium på temat ”HR goes Digital” där digitaliseringens möjligheter för HRs egna processer står i fokus!

Erbjudande: 500 kronor rabatt!

Du som är abonnemangskund får 500 kronor i rabatt när du anmäler dig.
Ange ditt kundnummer vid anmälan.

Hotell

Behöver du övernattning kommer här några tips på hotell i Stockholm:

TILL TOPPEN AV SIDAN
var pageName = "HR:s roll för digitaliseringen"; var termsPage = "/om-edge-hr/gdpr/samtycke/";