Utbildningar

Hitta din utbildning

Vi har ett brett utbud av arbetsmiljöutbildningar för chefer, HR och skyddsombud. Hos oss kan du få en bred överblick över hela arbetsmiljöområdet eller en detaljerad inblick i ett specifikt område. Vi erbjuder också utbildningstillfällen för att stärka kompetensen inom den högaktuella sociala och organisatoriska arbetsmiljön.

Vi har en lång tradition av att erbjuda arbetsrättsliga utbildningar och samarbetar med Sveriges främsta jurister inom arbetsrätt. Vi har samarbetat med Tommy Iseskog under många år och TIAN-dagen är ett av våra största evenemang. Bland våra utbildningar finns bland annat Nordisk arbetsrätt, Att hantera misskötsel, Arbetsrättslig intensivutbildning och Grundläggande praktisk arbetsrätt.

Inom HR erbjuder vi utbildningar som hjälper dig att utveckla och ta tillvara på medarbetarnas samlade engagemang och kompetens. Utbudet innehåller utbildningar som talent management i praktiken och Lön som motivation och även vårt stora evenemang Passion HR.

Vill du ha information om kommande evenemang?

Hittar du inte det seminarium eller den utbildningen du letar efter? Lämna din mejladress och vilka områden du är intresserad av, så hör vi av oss när det dyker upp något som vi tror kan vara aktuellt för dig.

Välj område

TILL TOPPEN AV SIDAN