Utbildningar

Hitta din utbildning

Vi har ett brett utbud av arbetsmiljöutbildningar för chefer, HR och skyddsombud. Hos oss kan du få en bred överblick över hela arbetsmiljöområdet eller en detaljerad inblick i ett specifikt område. Vi erbjuder också utbildningstillfällen för att stärka kompetensen inom den högaktuella sociala och organisatoriska arbetsmiljön.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anette Mårs, Projektledare för utbildningar inom arbetsmiljö, på anette.mars@edgehr.se eller 076-620 28 22.

Vi har en lång tradition av att erbjuda arbetsrättsliga utbildningar och samarbetar med Sveriges främsta jurister inom arbetsrätt. Vi har samarbetat med Tommy Iseskog under många år och TIAN-dagen är ett av våra största evenemang. Bland våra utbildningar finns bland annat Nordisk arbetsrätt, Att hantera misskötsel, Arbetsrättslig intensivutbildning och Grundläggande praktisk arbetsrätt.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Helene Weberyd, Projektledare för utbildningar inom arbetsrätt, på helene.weberyd@edgehr.se eller 073-432 25 44.

Inom HR erbjuder vi utbildningar som hjälper dig att utveckla och ta tillvara på medarbetarnas samlade engagemang och kompetens. Utbudet innehåller utbildningar som Talent management i praktiken och Lön som motivation och även vårt stora evenemang Passion HR.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Nilo Razzi Mir, Projektledare för utbildningar inom HR, på nilo.razzi.mir@edgehr.se eller 076-620 29 69.

TILL TOPPEN AV SIDAN