Comaea Utvecklingssamtal

Öka effekten med ett digitalt stöd för dina samtal

Boka visning

Att utvecklingssamtalen är viktiga för att i slutändan nå verksamhetens mål är vi vana att höra. Men den stora utmaningen är att flertalet av medarbetarsamtalen inte följs upp, vilket leder till att nyttan av samtalen minskar. Oavsett om det är ett samtal per år eller täta veckovisa check-ins som gäller så behövs en bra struktur, förberedda ledare och medarbetare, bra kommunikation, uppföljning och feedback. Med modulen Utvecklingssamtal, som en fristående del i Talent management-systemet Comaea, effektiviserar och organiserar du dina utvecklingssamtal, mål och aktiviteter digitalt! 

Varför ska man ha utvecklingssamtal? Vilka är de vanligaste misstagen man gör? Och hur gör man egentligen för att lyckas? Ta del av vår film som besvarar dessa frågor här. 

Ladda gärna ner vår produktblad med mer information om modulen Utvecklingssamtal. 

Fördelar med modulen Utvecklingssamtal:

 • Ett värdefullt stöd för både medarbetaren och chefen 
 • Enklare och effektivare uppföljning - digitalt! 
 • Tydlig översikt för individers mål, planer och aktiviteter
 • Målkort med kompetensmål, personliga mål och affärsmål
 • Smidigare målstyrning och uppföljning av resultat
 • HR får en bra och lättillgänglig översikt

Tydlig översikt för chef och medarbetare

Med modulen Utvecklingssamtal får du en självklar plats att dokumentera samtal och de överenskomna aktiviteterna med individen, vilket framför allt medför en enklare uppföljning. Själva utvecklingsplanen byggs upp i enlighet med era medarbetarsamtal idag. I modulen finns en tydlig översikt med samanställning av individens plan, mål och aktiviteter. Detta underlättar uppföljningen via en tydlig processöversikt.

Målstatus i tydliga dashboards

I modulen för utvecklingssamtal får du alltid en tydlig överblick över din medarbetares planer, mål och aktiviteter som ni kommit överens om vid det senaste samtalet. Ett enkelt sätt att se att ni ligger på rätt kurs mot företagets övergripande mål.  Som chef har du dessutom tillgång till egna dashboard där vi förberett vyer som du sedan enkelt kan anpassa efter dina behov.  

Enkel koll i dina rapporter

I modulen finns förformaterade rapporter och sammanställningar för varje individ och chef beroende på ert behov. Rapporterna tydliggör vilka aktiveter som är på gång och vilka som är avstämda och uppföljda, vilket gör att både medarbetaren och närmsta chef, ledning, HR eller motsvarande får en bra överblick.

Se till att få full effekt av dina utvecklingssamtal. Ladda ner får guide här!

Sammanställning av alla mål - på ett ställe!

För dig som chef är en tydlig översyn för din avdelnings måluppfyllnad viktig. Här ser du hur långt dina medarbetare kommit på vägen mot målen. Dessutom har denna vy en direkt access till varje medarbetares plan/mål. Allt samlat på ett och samma ställe - digitalt! 

 • Responsiv tjänst

  Tjänsten är responsiv och fungerar lika bra på din dator som din surfplatta.

 • Obegränsat antal användare

 • Pris baserat på företagsstorlek

  Priset är anpassat efter er storlek och därmed era ekonomiska förutsättningar.

 • Molnbaserad tjänst

  Ingen nedladdning eller installation krävs.

 • Löpande årsabonnemang

  Förnyas automatiskt, du behöver aldrig oroa dig för att tjänsten löpt ut.

Boka en visning av våra tjänster.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att hitta en tid som passar.
Visningen sker online via telefon eller på plats hos dig.

TILL TOPPEN AV SIDAN