Skräddarsytt gör din vardag enklare

Med våra kundanpassade utbildningar erbjuder vi exakt den kunskap som krävs för er verksamhet – just nu. Det gör inte bara ditt jobb enklare. Du blir också mer effektiv. Våra kundanpassade utbildningar inom arbetsrätt och arbetsmiljö har flera inriktningar. Ni väljer, vi skräddarsyr.

Behovsanalys

Vi börjar med att göra en behovsanalys tillsammans med er. Då stället vi frågor som:

  • Vilka är behoven hos er?
  • I vilket skede befinner sig företaget?
  • Väntar förändringar?
  • Vi lyssnar på era önskemål och tar sedan fram en utbildning med aktuell och anpassad kunskap.

Våra expertområden

Vi har expertkunskap inom arbetsrätt, arbetsmiljö och strategisk HR, här kan du läsa om några exempel på utbildningar som vi kan tillhandahålla.

Arbetsrättslig nyhetsdag
En heldag om allt som är på gång och aktuellt inom arbetsrätten – utredningar, förslag, riksdagsbeslut, lagnyheter samt intressanta AD-domar.

Praktisk arbetsrätt för chefer
Chefer och arbetsledare med personalansvar måste kunna hantera det arbetsrättsliga regelverket på rätt sätt. Under utbildningen får de en gedigen genomgång av alla arbetsrättsliga områden.

Organisatorisk och social arbetsmiljö
De tydligare reglerna ska göra det lättare för arbetsgivare att göra rätt, att främja hälsa och öka organisationens förmåga att motverka ohälsa. En halvdag som ger dig en översikt över Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter. 

Diskriminering och likabehandling
Under detta seminarium behandlas diskrimineringslagens regler mot diskriminering och för likabehandling med särskild betoning på de nya kraven rörande aktiva åtgärder och lönekartläggning.

Arbetsmiljö för chefer
Cheferna får bland annat lära sig hur arbetsmiljöarbetet i ett tjänsteföretag ska gå till i praktiken, vad en chef har för ansvar och hur man ska arbeta för att främja hälsa och undvika ohälsa.

Att hantera misskötsel
Grundläggande och praktiskt inriktad utbildning hur man som chef bäst förebygger och hanterar misskötsel på ett korrekt och lagenligt sätt. Under utbildningen får de lära sig att hantera anställda som exempelvis har samarbetsproblem, alkoholproblem eller slarvar med arbetstiderna. Teoripass varvas med gruppövningar, case, AD-domar och diskussioner.
 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret här nedan med dina uppgifter och eventuella önskemål om utbildning så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

TILL TOPPEN AV SIDAN
var pageName = "Skräddarsytt gör din vardag enklare"; var termsPage = "/om-edge-hr/gdpr/samtycke/";