Personalhandboken

En digital medarbetarguide

Boka visning

Vår tjänst Personalhandboken är en digital medarbetarguide som hjälper medarbetare att snabbt och enkelt söka och hitta relevant information. Här samlar ni all viktig information som alla medarbetare behöver känna till i sitt arbete; exempelvis kollektivavtal, arbetsmiljörutiner, förmåner, aktuella arbetstider eller rutiner för sjukanmälan och ledighetsansökan. Det är också en lämplig plats för att kommunicera vad ni står för som arbetsgivare, och vilken personalpolicy som gäller; kring tillgänglighet efter arbetstid, likabehandling, kompetensutveckling med mera. Tjänsten innehåller exempel och förslag på relevanta policies och rutiner inom HR-området som ni enkelt kan anpassa efter er verksamhet. Personalhandboken är en responsiv portal som nås enkelt via mobil, surfplatta eller dator och anpassas efter er grafiska profil och organisationens behov.

Det här innehåller Personalhandboken

 • Kalender med påminnelsefunktion
 • Lagtexter
 • Policyexempel
 • Mallar och dokument
 • Flexibla formulär 
 • Anpassningar till kollektivavtal

Tydlig översikt på era kollektivavtal

I Personalhandboken kan vi integrera era kollektivavtal för att enkelt och tydligt visa relevanta avsnitt för medarbetaren.

Praktiskt stöd för alla medarbetare

Personalhandboken är ett digitalt stöd för alla medarbetare. I tjänsten kan medarbetaren själv söka och hitta svar på vanliga frågor kring HR som till exempel vad som gäller vid ledighet och sjukdom hos er. Innehållet skräddarsys för att passa er verksamhet.  

Skräddarsytt efter er verksamhet

Personalhandboken anpassas efter er grafiska profil och innehållet skräddarsys efter ert behov. Tjänsten stödjer flera medieformat så som videopublicering och nyhetsflöden.

Anmäl ditt intresse genom att boka en visning så berättar vi mer!

Samlat bibliotek för policys och dokument

I personalhandboken samlar du enkelt alla era dokument och personalpolicy och gör dem sökbara för era medarbetare. Har ni inte färdiga dokument kan ni enkelt utgå från mallarna som ingår och skapa dessa själva och ladda upp i tjänsten. 

Mobilanpassat efter dina enheter

Personalhandboken är responsiv vilket innebär att utseendet anpassas och förändras efter den enhet du använder. Användarupplevelsen blir därmed bättre och du kan smidigt komma åt din information vart och när du vill.

”Med vår digitala personalhandbok kan alla våra medlemmar ta del av samma information på ett enkelt sätt. Medlemmarna söker enkelt själva information kring till exempel anställningsavtal eller ledighet när de behöver det och får därför ett praktiskt stöd i deras vardag helt enkelt!”

Ted Gemzell
VD, Frisörföretagarna

 • Responsiv tjänst

  Tjänsten är responsiv och fungerar lika bra på din dator, surfplatta eller smartphone. 

 • Obegränsat antal användare

 • Pris baserat på företagsstorlek

  Priset är anpassat efter er storlek och därmed era ekonomiska förutsättningar.

 • Molnbaserad tjänst

  Ingen nedladdning eller installation krävs.

 • Löpande årsabonnemang

  Förnyas automatiskt, du behöver aldrig oroa dig för att tjänsten löpt ut.

Boka en visning av våra tjänster.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att hitta en tid som passar.
Visningen sker online via telefon eller på plats hos dig.

TILL TOPPEN AV SIDAN