TIAN Nyhetsbrev

Alltid det senaste inom arbetsrätt och arbetsmiljö.

Pris från 3600 kr/år för en användare

Beställ

Genom TIAN Nyhetsbrev kan du enkelt hålla dig uppdaterad om vad som är på gång inom arbetsrätt, arbetsmiljö samt arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Du har alltid koll på en eventuell förändring i ett tidigt skede och kan enkelt följa utvecklingen av ett ärende. Vår arbetsrättsexpert Tommy Iseskog informerar om och kommenterar alla utredningar, förslag, lagnyheter och intressanta AD-domar. TIAN Nyhetsbrev är ett digitalt nyhetsbrev som skickas till din e-post varannan vecka. 

Det här innehåller TIAN Nyhetsbrev

 • Utredningar
 • Förslag
 • Lagnyheter
 • AD-domar

Alltid koll på arbetsmarknadspolitiska åtgärder

Genom Tian Nyhetsbrev får du status på alla förändringar inom arbetsrätt och arbetsmiljö samt arbetsmarknadspolitiska åtgärder. På så sätt har du alltid koll på en eventuell förändring i ett tidigt skede, och kan enkelt följa utvecklingen av ett ärende. 

Ett digitalt nyhetsbrev direkt i din inkorg!

Varannan vecka skickas det digitala nyhetsbrevet ut till din angivna e-postadress. När du abonnerar på TIAN Nyhetsbrev får du även tillgång till alla tidigare nummer och artiklar. I din tjänst kan du enkelt söka och hitta gamla nyheter från 1991 och framåt. 

21 nummer per år

När du startat din prenumeration kan du enkelt logga in i din tjänst för att läsa det senaste numret av TIAN. Efterhand får du sedan det senaste numret skickat till din angivna e-postadress varannan vecka. 

 • Pris per användare

  Fast pris per år och användare. 

 • Molnbaserad tjänst

  Ingen nedladdning eller installation krävs.

 • Löpande årsabonnemang

  Förnyas automatiskt, du behöver aldrig oroa dig för att tjänsten löpt ut.

Mobilanpassat efter dina enheter

Alla våra informationstjänster är responsiva vilket innebär att utseendet anpassas och förändras efter den enhet du använder. Användarupplevelsen blir därmed bättre och du kan smidigt komma åt din information vart och när du vill.

Du kan även spara ner en genväg till dina tjänster på startskärmen i din smartphone så har du alltid tjänsterna nära till hands. 

Börja prenumerera på TIAN Nyhetsbrev

Med TIAN Nyhetsbrev får du Tommy Iseskogs nyheter varannan vecka.


Boka en visning av våra tjänster.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att hitta en tid som passar.
Visningen sker online via telefon eller på plats hos dig.

TILL TOPPEN AV SIDAN