Arbetsrätt Expert

Tjänsten för dig som hanterar arbetsrättsliga frågor

Boka visning

Den digitala tjänsten Arbetsrätt Expert är ett verktyg för dig som hanterar komplexa arbetsrättsliga frågor. Tjänsten innehåller en stor mängd fördjupningstexter inom områden som exempelvis diskriminering, ingå anställning, skadestånd, avsluta anställning och övergång av verksamhet. Informationstexterna kompletteras av praxis och lagar i fulltext samt dokumentmallar som du enkelt kan anpassa efter er verksamhet.

Materialet i Arbetsrätt Expert är framtaget och bearbetat av flera av Sveriges främsta experter inom området. I dag har vi ett samarbete med Elmzell Advokatbyrå som regelbundet uppdaterar informationen.

Det här innehåller Arbetsrätt Expert

  • Fördjupningstexter
  • Lagar i fulltext
  • Praxis
  • Arbetsrättsliga regler
  • Alla AD-domar sedan 1960

Lagtexter tydligt förklarade

I texterna tolkas och förklaras lagen på ett tydligt och lättförståeligt sätt av kunniga arbetsrättsexperter. Texterna är kombinerade med en stor mängd fördjupad information inom området såsom lagar och rättsfall.

Dokument du enkelt anpassar

Texterna kompletteras av en mängd användbara blanketter, checklistor och mallar som du enkelt kan anpassa efter din organisation.

Rättskällor

I tjänsten hittar du lagstiftningen som påverkar personalområdet i fulltext.

"Som arbetsrättsjurist på advokatbyrå ställs du ofta inför praktiska frågor. För mig har det blivit naturligt att i varje fråga börja med att söka i tjänsten Arbetsrätt Expert för att få ett underlag. Jag kan varmt rekommendera tjänsten till samtliga som kommer i kontakt med arbetsrättsliga frågor."

Christian Wahlström
Advokat, Advokatfirman Glimstedt

Experten bakom tjänsten

”Med experttjänsten kan du enkelt få tillgång till kunskap och vägledning för att hantera arbetsrättsliga frågor”   

Petter Wenehult, biträdande jurist på Elmzell Advokatbyrå, Sveriges ledande nischbyrå med inriktning på arbetsrätt. Här bistår Petter alla slags arbetsrättsliga frågeställningar och omsätter svåra arbetsrättsliga frågor till konkreta råd.

Boka en visning av våra tjänster.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att hitta en tid som passar.
Visningen sker online via telefon eller på plats hos dig.

TILL TOPPEN AV SIDAN