Framtidens HR för framtidens affärer

Vår framtid börjar i dag – här och nu. Morgondagens framgångsrika verksamheter och affärer börjar med våra medarbetares insatser idag.

Att lyckas få alla medarbetare att känna engagemang och tycka att arbetet är meningsfullt leder till förutsättningar för hela organisationens framgång. Att målmedvetet attrahera, utveckla, inkludera, behålla och avsluta rätt medarbetare är ett stort och kritiskt arbete för morgondagens framgång är inget nytt utan ständigt pågående. Men företagens edge ligger i implementationen av detta. Det är dessa motiverade och kompetenta medarbetare som tillsammans skapar företags spets.

Detta är grunden till vår produkt- och tjänsteportfölj. Den skapar mervärde och ger personer som arbetar med HR-frågor en enklare, effektivare och mer strukturerad vardag. Frågeställningarna är i grund och botten desamma för alla som arbetar med HR eller har personalansvar. Ändå skiljer sig behoven och kraven åt för olika organisationer och förändras ständigt. Småföretagaren som ska anställa sin första medarbetare söker kanske först och främst en mall för anställningsavtal och information om semesterlagen, medan HR-chefen har strategiska frågeställningar på sitt bord och söker nya och bättre sätt att stärka affären genom effektiva HR-processer.

Med en bred portfölj erbjuder vi tjänster som underlättar just din HR-vardag, oavsett hur den ser ut. Varje dag arbetar människor inom tusentals olika verksamheter med någon av våra digitala tjänster eller deltar i en av våra utbildningar och seminarier. Våra kunder finns överallt; inom privat och offentlig sektor, ideella föreningar och andra organisationer. En del har bara några få anställda, medan andra är stora multinationella koncerner.

På Edge HR tror vi inte heller att ensam är stark. Vi tror på samarbeten och att omge oss med expertis inom olika områden. Därför samarbetar vi med flera av Sveriges främsta experter inom HR, talent management och arbetsrätt och gör på så vis vårt erbjudande ännu starkare.

En del av Wise Group

Edge HR är ett bolag inom koncernen Wise Group AB (publ), som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Våra systerbolag inom koncernen kan hjälpa dig med rekrytering, konsulttjänster och medarbetar- och kundundersökningar: Wise Professionals, Wise Consulting, Wise IT, K2 Search, Sales Only och Brilliant.  

TILL TOPPEN AV SIDAN