Att jobba hos oss

Hos oss på Edge HR får du arbeta i ett företag med stort engagemang, höga ambitioner och positiva kollegor. Våra värdeord är glädje, mod, engagemang och affärsdriv och vi arbetar ständigt med att värdeorden ska genomsyra vår verksamhet.

Vi brinner för att nå ut och hjälpa våra kunder med att på ett smart och effektivt sätt hantera sina HR-frågor. Det är våra kunder som bidrar till vår fortlevnad och till vår utveckling. Vi har intervjuat tre av våra medarbetare för att se vad de har att säga om sin vardag här på Edge HR.

Marie Lichtenstein, Account Manager

Marie Lichtenstein

En dag innehåller extremt mycket kundkontakt med personer från olika branscher och storlek på företag. Jag bokar in möten och håller möten med blivande kunder. Mötena tar mellan 15-30 minuter och går ut på att jag går igenom och presenterar våra digitala tjänster. Kunderna är som regel väldigt nyfikna på tjänsterna men säger ofta att de har alla sina processer på plats. Efter genomgången så inser de dock ofta att det inte alls är så. Eftersom HR-området är så stort hjälper våra heltäckande tjänster företagen att få ordning på sina processer och verkligen få allt på plats.

Vad gör att du trivs hos Edge HR?

Edge HR är en del av Wise Group, och det är den så kallade Wise-andan som gör det. Jag har så fantastiska kollegor och alla vill alla väl. Vi hjälps åt och är måna om varandra och försöker alltid att hitta nya vägar och lösningar. Ingenting läggs mellan stolarna utan vi tar tag i saker tillsammans. Det spelar ingen roll vem du pratar med, det kan vara en kollega, en tekniker eller vår VD, alla är lika mottagliga.

Mattias Wallström, säljcoach Borås

Mattias WallströmHur ser din arbetsdag ut?

Jag kommer in på morgonen och då har vi alltid ett uppstartsmöte där vi går igenom hur dagen ser ut, ska vi ha några tävlingar idag, och vad vi ska tänka på i våra samtal? Efter det är det full fart med att boka möten, genomföra möten och skicka mejl med nya offerter till kunderna. Eftersom jag är ansvarig på kontoret i Borås så kanske jag har annat att sköta, som exempelvis att förbereda introduktion inför nya säljare eller liknade. Men mycket tid går till att prata med olika företag och svara på deras frågor om våra tjänster.

Vad gör att du trivs hos Edge HR?

Det är ett schysst företag med utrymme för mycket eget tänkande, jag får ge och ta, och om jag kommer med ett förslag eller en tanke så är det alltid någon som lyssnar och har jag bra argument för något så genomförs det ofta om det är möjligt. Dessutom är det högt i tak, och det uppskattar jag.

TILL TOPPEN AV SIDAN