Head of Product till Edge

Med en bred portfölj av digitala produkter där vi delar med oss av hela Wise Groups samlade kunskap och erfarenhet, underlättar vi vardagen för HR och chefer, oavsett hur den ser ut. Vi har flera tusen kunder och användare som varje dag arbetar med någon av våra produkter. Kunderna finns överallt; inom privat och offentlig sektor, ideella föreningar och andra organisationer. En del har bara några få anställda, medan andra är stora multinationella koncerner. 

Head of Product till Edge

Edge ska vara det självklara valet för organisationer som vill förenkla, känna sig trygga i sitt HR-arbete och skapa bättre medarbetarupplevelser. Vi erbjuder marknadens bästa och mest omfattande digitala produkter inom HR som tillför stort värde och förenklar våra kunders HR-arbete. Som vår Head of Product har du det övergripande ansvaret för vår produktutveckling på kort och lång sikt. Det innebär bland annat ansvar för produktstrategi, produktledning av enskilda produkter och ledningsarbete. 

Tjänstens innehåll och ansvar

  • Ansvara för Edge HRs produktstrategi samt ha övergripande budgetansvar för produktutveckling.
  • Ansvara för att ta fram affärsplaner för befintliga produkter och arbeta fram business case för nya produkter. 
  • Ansvara för att tillsammans med Product Managers ta fram nya koncept och konkreta förslag på hur vi ska utveckla befintliga och nya produkter.
  • Bygga upp och ständigt utveckla process och verktygslåda för produktutveckling.
  • Ständigt omvärldsbevaka vad som händer både inom modern HR/People/Culture och inom digitala möjligheter i form av ny teknik.
  • Ansvara för att kompetensutveckla produktchefer och övriga anställda inom Edge i modern digital produktutveckling.
  • Arbeta tätt ihop med marknad/sälj för att skapa en process där vi använder analys och mätbara data för att både skapa rätt produkter och effektiv marknadsföring. 
  • Delta på regelbundna ledningsgruppsmöten med både operativa och strategiska frågeställningar
  • Tillsammans med övrig ledningsgrupp ta fram och följa upp: mål, visioner, strategier, handlingsplaner, värderingar etc.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll behövs erfarenhet från affärsutveckling och produktutveckling gärna från ett digitalt produktbolag. Du behöver också ha erfarenhet av omvärldsbevakning, dataanalys, digital konceptutveckling och vara väl insatt i digital teknik. Till detta tror vi också att du har arbetat med UX/Service Design. Det är ett plus om du har kunskap och intresse inom HR-tech. Vidare har du erfarenhet av att leda team eller har haft personalansvar. Som person är du relationsinriktad, kommunikativ, tydlig, driven, kreativ och lösningsorienterad.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 search. Du söker tjänsten via ansökningslänken på K2 search:s hemsida.

Ansök hos K2 search här!

Är du intresserad eller har frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lotta Hammarström lotta.hammarstrom@k2search.se eller researchkonsult Elin Svedberg på elin.svedberg@k2search.se.

Välkommen med din ansökan!