Kompetens- och organisationsutveckling

Årets HR-team utsett på Passion HR!

Anna Hahn von Dorsche, Content Manager 2017-11-08

På Edge HR:s årliga event Passion HR den 7 november presenterades vinnaren av Human Growth Award 2017 – priset som hyllar nytänkande insatser inom HR. Bland flera nominerade team och slutligen tre finalister har juryn enats om att utse Nordic Choice Hotels HR-team till Årets HR-team

Human Growth Award delas ut årligen och det är Wise Group som star bakom priset.

 – Vi är glada att nu kunna berätta om Nordic Choice Hotels kreativitet där kulturen sitter i ryggraden och vars innovationsrikedom utmanar långt utanför den egna branschen, säger Wise Groups HR-chef Nathalie Berthelius.

Vi ställde några snabba frågor till Nordic Choice Hotels HR-chef Tone Odvold Ålhus.

Vad är ni mest stolta över i ert HR-arbete?

 – Vårt mångfaldsarbete! Mångfald och kultur hänger ihop. Våra medarbetare representerar jättemånga olika nationaliteter och religioner. Vi gör inte skillnad på någon utifrån personens bakgrund eller sexuella läggning, utan vi ser individen!

Vad är det som gör att ni lyckats så bra?

 – Vi har möjlighet att testa nya saker! För att vara i framkant måste vi våga tänka och prova nytt och det gör vi. Vi måste till exempel tänka nytt för att hitta nya medarbetare och uppmuntras till att göra det.

Vilket är ert bästa tips till andra HR-team?

 – Våga prova! Testa nya idéer i en mindre skala först – gör en pilot. Vad är det värsta som kan hända?

 

Human Growth Award

Human Growth Award är ett årligt pris, instiftat av Wise Group 2015, som hyllar och lyfter fram nytänkande insatser inom HR. People Management blir allt mer strategiskt viktigt för många företag och det gäller att ha rätt medarbetare, innovativa team och förändringsförmåga om man vill vara framgångsrik i framtiden!

Priset finns till för att hylla de team som klarar utmaningen och kan inspirera andra. Juryn för Human Growth Award består av representanter från Wise Group och förra årets finalistteam.

TILL TOPPEN AV SIDAN