Vårens kostnadsfria webbinar!

Här hittar du vårens tre webbinarium inom Talent Management med fokus på utvecklingssamtal, digital Talent management samt kompetensstrategi. Anmäl dig till ett eller flera tillfällen. Alla webbinar är självklart kostnadsfria. 

Digitaliserad Talent management - Fokus utvecklingssamtal

Datum: 22 mars 2018

Står du inför att utveckla ert arbete med Talent Management och vill ha mer input kring hur ett modernt IT-verktyg kan hjälpa dig att lyckas? Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium om digitaliserad Talent Management.

Under webinariet fokuserar vi på att belysa vilka nyckeltal, rapporter och analyser som IT-verktyg för Talent Management kan ta fram och hur det stödjer dig i processen och vi kommer att lägga mest tid på att fokusera på hur medarbetarsamtalet kan förbättras med nya HCM system

Anmäl dig här!

Kompetensstrateg - på 60 minuter!

Datum: 19 april 2018

Tid: 08:30 - 09:15

Under 45 minuter får du inblick i några av de mest värdefulla kompetensanalyserna du kan göra för din verksamhet.

Roland Persson guidar dig genom analyser kring enskilda medarbetares kompetensnivåer, hur enhetens kompetenser kan analyseras, hur kompetensnivån ser ut i hela verksamheten, m m. Roland har många års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer lyckas med sina kompetenskartläggningar.

Anmäl dig här!

 

GENOMFÖRDA WEBBINARIER

Så får du chefen att följa upp utvecklingssamtalen

Att utvecklingssamtalen är viktiga för att i slutändan nå verksamhetens mål är vi vana att höra. Men den stora utmaningen är att flertalet av samtalen inte följs upp!

Hur arbetar du för att cheferna ska följa upp utvecklingssamtal och planer? Och hur säkrar ni kvaliteten i era samtal?. Under 45 minuter får du tips och hjälp med att skapa bättre rutiner och dokumentation för enklare uppföljning och utvärdering.

Se inspelningen från webbinaret här!

TILL TOPPEN AV SIDAN