Höstens kostnadsfria webbinar!

Här hittar du höstens tre webbinarium inom Talent Management med fokus på kompetensförsörjning, kompetensanalys och medarbetarsamtal. Anmäl dig till ett eller flera tillfällen. Alla webbinar är självklart kostnadsfria. 

GENOMFÖRDA WEBBINARIER

Så lyckas du med din kompetenskartläggning – värdefulla tips och råd!

Datum: 20 oktober 2017 

Ta del av erfarenheter och värdefulla tips för att få arbeta praktiskt med strategisk kompetensförsörjning.

Roland Persson ger dig praktiska och handfasta råd för att bli framgångsrik med sin kartläggning. Roland har många års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer lyckas med sina kompetenskartläggningar. Lyssna kring hur du planerar, skapar roller, genomför kartläggningen och tar fram relevanta analyser.

Se den inspelade versionen av webbinaret här. 

De viktigaste kompetensanalyser du behöver för att utveckla din verksamhet

Datum: 9 november 2017

Tid: 08:30 - 09:15

Under 45 minuter får du inblick i några av de mest värdefulla kompetensanalyserna du kan göra för din verksamhet.

Roland Persson guidar dig genom analyser kring enskilda medarbetares kompetensnivåer, hur enhetens kompetenser kan analyseras, hur kompetensnivån ser ut i hela verksamheten, m m. Roland har många års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer lyckas med sina kompetenskartläggningar.

Se den inspelade versionen av webbinaret här. 

Så får du chefen att följa upp medarbetarsamtalen

Datum: 23 november 2017

Tid: 11:30 - 12:15

Att medarbetarsamtalen är viktiga för att i slutändan nå verksamhetens mål är vi vana att höra. Men den stora utmaningen är att flertalet av samtalen inte följs upp!

Hur arbetar du för att cheferna ska följa upp utvecklingssamtal och planer? Och hur säkrar ni kvaliteten i era samtal?. Under 45 minuter får du tips och hjälp med att skapa bättre rutiner och dokumentation för enklare uppföljning och utvärdering

TILL TOPPEN AV SIDAN