VD

Med en bred portfölj av digitala produkter där vi delar med oss av hela Wise Groups samlade kunskap och erfarenhet, underlättar vi vardagen för HR och chefer, oavsett hur den ser ut. Vi har flera tusen kunder och användare som varje dag arbetar med någon av våra produkter. Kunderna finns överallt; inom privat och offentlig sektor, ideella föreningar och andra organisationer. En del har bara några få anställda, medan andra är stora multinationella koncerner.

Karensavdrag

Edge ska vara det självklara valet för organisationer som vill förenkla, känna sig trygga i sitt HR-arbete och skapa bättre medarbetarupplevelser. Vi erbjuder marknadens bästa och mest omfattande digitala produkter inom HR som tillför stort värde och förenklar våra kunders HR-arbete.

Tjänstens innehåll och ansvar

  • Fortsätta utveckla och leda bolaget med lönsamhet och tillväxt
  • Implementera och utveckla sälj- och marknadsstrategin
  • Vara en stark People Manager som skapar ett engagerat effektivt team samt kunna attrahera och behålla nyckelkompetens
  • Skapa relationer med intressenter som kunder, partners, systerbolag etc.
  • Säkerställa kundresan, kundnöjdhet och hög retention rate
  • Fortsätta utveckla bolagets strukturkapital, produkt- och teknikutveckling samt processer, systemstöd och därmed skapa effektivitet och långsiktig konkurrenskraft
  • Bidra till Wise Groups ledningsgrupp och styrelse (i en börsnoterad koncern)

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll behövs erfarenhet från ett digitalt produktbolag och försäljning inom B2B. Du behöver vara en skicklig och erfaren ledare och ha en stor passion för tillväxtbolag och för HR. God marknads- och kundförståelse och ett högt affärsdriv för att kunna bidra till att utveckla Edge affär i ett långsiktigt perspektiv.  Som person är du relationsinriktad, kommunikativ, tydlig och entreprenöriell.

I denna rekrytering samarbetar Edge med K2 search. Är du intresserad kontakta ansvarig researchkonsult Madeleine Tidehorn på madeleine.tidehorn@k2search.se.