Nya Edge är här!

Nu lanserar vi nya Edge. Vi ser annorlunda ut. Våra produkter är lättare att använda. Enklare att komma igång med. Och vissa har nya namn. Men det mesta är sig likt.

Varför vi lanserar nya Edge

Edge:s mål är att förenkla, effektivisera och skapa en trygg vardag för HR, chefer och personalansvariga – egentligen alla som arbetar strategiskt och operativt med HR-frågor. Därför lanserar vi nu förbättrade möjligheter att köpa och komma igång med produkter inom HR online. 

Med nya Edge vill vi hjälpa fler att förenkla och effektivisera HR-arbetet, vilket skapar bättre medarbetarupplevelser som leder till att organisationer kan växa och bli lönsamma.

Vi underlättar ditt HR-arbete

Vi vill hjälpa till att skapa trygga och schyssta arbetsplatser. Det gör vi genom att erbjuda smarta digitala produkter, som förenklar ditt HR-arbete och skapar bättre medarbetarupplevelser.

HR made easy.

Q&A – frågor och svar om nya Edge

Nya Edge – Vad innebär det för dig som är kund? Här listar vi vad som är nytt, även om mycket är sig likt.

Vi ser annorlunda ut 

Edge:s grafiska profil har uppgraderats. Vi kallar oss numer bara Edge och vi har en ny logotyp, nya färger och nya symboler och bilder.  

Nya namn på produkterna

Edge:s produkter har kategoriserats och vissa har fått nya namn. Detta är ett led i att göra det enklare att förstå vilka lösningar som finns att tillgå. Men innehållet är samma som innan. Här är en överblick av våra produkter:

I produktkategorin Library hittar du Operativ HR (tidigare Origo) och Strategisk HR

Produktkategorin Law innehåller Arbetsrätt Expert, Arbetsrättens Domsregister, TIAN nyhetsbrev och Nordic Labour Law

I produktkategorin Portal hittar du Chefsguiden (tidigare Chefsportalen) och Medarbetarguiden (tidigare Personalhandboken)

Helpline (tidigare HR Helpline)

Pay Analytics (tidigare Lönevågen)

Det är enklare att komma igång

På bara några minuter är det nu möjligt att komma igång med Edge:s produkter som ger stöd och svar på alla frågor inom HR. Det är dessutom möjligt att testa gratis under en period.  

Vårt nya utseende speglar sig i produkter

Vi har uppdaterat vissa produkters utseende i syfte att göra dem enklare att använda. Uppdateringarna syns nu i:

Portal ser ut precis som tidigare.

Utveckling av produkter

Under sommaren och hösten 2019 har vi jobbat hårt med nya Edge och våra produkter. Framöver kommer vi fortsatt att satsa på att utveckla våra digitala produkter både vad gäller tekniska lösningar och innehåll för att du som användare ska få ut det mesta av Edge i ditt HR- eller chefsarbete.

Priser och avtal – vad gäller?

För dig som befintlig kund innebär detta inga förändringar i dina nuvarande avtal och villkor. Har du frågor om fakturering eller ditt abonnemang är du välkommen att kontakta vår kundsupport

Välkommen till nya Edge. HR made easy. 

Har du ytterligare frågor? Hör av dig till oss!